2012-09-24 13:17:11• hírek • (x)

Egy napra bezár a Sárkány Fürdő

Szeptember 29-én (szombat) rendezvény miatt zárva a Sárkány Fürdő!

A szatmári vendégek között is rendkívül népszerű nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben szeptember 29-én szombaton egész napos zárt körű vállalati rendezvény lesz, ezért ezen a napon a fürdő zárva tart. A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő vezetősége kéri az ezen a hétvégén hozzájuk látogatni szándékozó Kedves Vendégeit, hogy programjuk tervezésekor vegyék ezt figyelembe, így kerülve el az utazásra fordított felesleges időt és pénzt! Szeptember 30-án,vasárnap természetesen újra szeretettel várnak mindenkit a szokásos nyitva tartási időben.

A Sárkány Fürdő a szatmári lakosok körében rendkívül népszerű, ennek oka pedig valószínűleg a magas műnősségű, sokszínű szolgáltatások sora és az elérhető árak.

A Sárkányfürdő wellness részlege különleges élményeket nyújt a szaunázás kedvelőinek. A belső térben három finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókabin valamint két merülő medence található. A szaunázás lehetőséget kínál a pihenésre, relaxálásra, felfrissülést jelent mind a test, mind pedig a szellem számára.

A fürdő gyógyvizes medencéiben, a Nyírbátorban felszínre törő kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos (Báthory) gyógyvizet alkalmazzák, amelynek oldott sótartalma összesen1526 mg/l. A gyógyvíz, a vizsgálati jegyzőkönyv tanúsága szerint reumatikus és mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A gyógyvízben található különböző ásványi anyagok, anionok és kationok, nyomelemek a bőrön keresztül szívódnak fel és fejtik ki pozitív hatásukat.

A fürdő 25 méteres sport úszómedencéjében a rutinos úszók, az állítható mélységű tanuszodában pedig a legkisebbek élvezhetik az úszás örömeit.

További információk a Sárkány Fürdő szolgáltatásairól a www.sarkanyfurdo.hu/ oldalon.

Sárkány Fürdő

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: